Shopping Cart
cele mai bune pc-uri de gaming

Cele mai bune PC-uri de gaming

Dacă doriți să cumpărați unul dintre cele mai bune PC-uri de gaming, aveți două opțiuni: asamblați unul sau cumpărați unul preconfigurat. Prima opțiune este de obicei mai confuză și va dura mai mult timp, în plus, nu toată lumea își poate asambla propriul computer, așa că va trebui să apelați la profesioniști pentru a pune toate acele componente să funcționeze optim împreună.

Prin urmare, cumpărarea unui PC de gaming preconfigurat este o opțiune foarte obișnuită, care vă va permite să obțineți un echipament excelent pentru jocurile dvs. într-un mod simplu: trebuie doar să îl cumpărați și să îl conectați.

Care sunt cele mai bune PC-uri de gaming

Din fericire, astăzi vă puteți bucura de o experiență de joc fantastică cheltuind mai puțini bani, chiar dacă cauți PC-uri cu procesoare bune, cele mai bune plăci grafice, una dintre cele mai bune memorii RAM (minim 16 GB) și un SSD de 512 GB. A, și carcasa trebuie să fie una bună, ventilată și izolată bine.

Cele mai bune PC-uri de gaming vă vor face să vă bucurați de o experiență cu adevărat captivantă și fluidă, indiferent dacă jucați cele mai tari jocuri pe PC, de parcă le preferați pe cele gratuite.

Este posibil ca, cu un PC de gaming ieftin, să pierdeți din calitatea grafică a celor mai exigente jocuri pentru a o face cu adevărat redabilă. Oricum, dacă conectați unul dintre cele mai bune monitoare de jocuri la computer, precum și unul dintre cele mai bune jocuri de șoareci , jocuri cu tastatură și căști , atunci chiar vă emocionați atunci când jucați.

Cele mai bune PC-uri de gaming pentru 2022

Deci, aici aveți clasamentul nostru cu cele mai bune PC-uri de gaming și am adăugat, de asemenea, câteva oferte pe care le-am găsit pentru dvs., astfel încât să puteți economisi bani, dacă este posibil. Fie că sunteți în căutarea computerelor de ultimă generație, fie în căutarea altor opțiuni de PC-uri de gaming care sunt puțin mai accesibile, această listă vă va fi de folos.

Notă: Știm cu toții că gamingul este o activitate care crează dependență și petrecem ore în șir în fața calculatorului, fapt care pot cauza probleme ale coloanei vertebrale pe termen lung. Specialiștii recomandă folosirea unui scaun de gaming (click aici) pentru confort și adaptarea unei posturi corespunzătoare a corpului.

Din anumite motive, pentru unii dintre noi ar fi mai potrivit un laptop de gaming, dar pentru performanțele cele mai ridicate se recomandă un PC de gaming desktop.

Cele mai bune PC-uri de gaming – MEDIUM

O listă cu cele mai bune PC-uri de gaming cu procesor Intel și Ryzen pentru jocuri cu cerințe medii, dar care pot rula unele jocuri populare pe rezoluție înaltă.

PC de gaming mediu Intel


PC de gaming mediu Ryzen


Cele mai bune PC-uri de gaming – ADVANCED

Aici prezentăm PC-urile care depășesc pragul mediu și tind să ruleze jocuri la rezoluții și performanțe mult mai mari decât cele medium-range

PC de gaming high-range Intel


PC de gaming high-range Ryzen


Cele mai performante PC-uri de gaming – ULTRA

Lista cu cele mai performante PC-uri pentru gaming care sigur vor rula jocurile ce vor ieși după 2022. Acestea sunt construite cu cele mai de calitate și mai performante componente și livrează putere și performanțe la nivel ultra.

PC de gaming ULTRA Intel


PC de gaming ULTRA Ryzen


Î: Ce PC de gaming să cumpăr?

Nu cumpăra modelul entry-level. Când crezi că sună ca o afacere excelentă – aproape niciodată nu este. Modelele 2021-2022 medium-range dispun de plăci de bază mai noi care pot fi upgradate, piesele găsindu-se peste tot. Putem face un model medium-range să ruleze un joc nou care are cerințe ceva mai mari decât specificațiile actuale, dar nu putem face și cu un PC entry-level la fel, costurile ajungând la prețul unui PC de gaming bun nou.

Î: Care e cel mai bun PC de gaming?

Un PC de gaming bun e acela care poate rula jocurile noi fără probleme. Acel PC care te împacă pe tine, utilizatorul. Pentru a avea un PC de gaming bun, recomandat este să achiziționezi unul cel puțin din segmentul medium-range, cu procesor i5 (cel mai bine i7) generația a 10-a sau a 11-a, cu minim 16GB RAM, o placă video dedicată (un RTX de preferat) de minim 6GB VRAM. Configurația asta trece puțin de nivelul mediu și bate spre high, iar prețul nu e atât de mare.

Î: Cum aleg cel maibun PC pentru jocuri?

De obicei, mulți își fac lista de jocuri pe care intenționează să le ruleze pe acel PC, iar apoi verifică cerințele fiecărui joc în parte. Dacă cel mai pretențios joc cere un procesor i7 generația a 10-a, o placă video cu minim 6GB VRAM și 16GB RAM, atunci cel mai recomandat este să cumpărăm configurația cerută. Dar, atenție, doar pentru că poate rula acel joc, asta nu înseamnă că îl va rula la rezoluția dorită. Cel mai bine să îl alegem după cerințele recomandate, nu după cele minime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *